Over Ons

Wij hebben expertise op het gebied van integrale bedrijfsvoering, kwaliteitsmanagement en certificerings-begeleiding.

Daarmee helpen wij de ondernemer met het oplossen van organisatievraagstukken.
Ter ondersteuning werken wij met onze gebruiksvriendelijke online applicatie Qarebase Cloud die is ontwikkeld vanuit een sterk inhoudelijke oriëntatie op het managen van kwaliteit en veiligheid. Niet de mogelijkheden van de techniek, maar de behoeften van onze klanten zijn onze drijfveer.
Wij zijn al meer dan 20 jaar actief in zorg en welzijn met kwaliteitssystemen voor zorgondernemers, instellingen, apotheken, ZBC’s en klinieken.

Start een project

Samenwerking met Qurentis Software

Qurentis software is de partner van Qarebase, Qurentis ontwikkelt integrale en gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor kleinschalige, middelgrote en grote organisaties in de sector zorg en welzijn.

De samenwerking tussen Qarebase en Qurentis brengt inhoudelijke kennis en ervaring op het gebied van kwaliteits- en veiligheidsmanagement en kennis en ervaring van de meest moderne ICT-oplossingen bij elkaar. Daarnaast kunnen organisaties die met zowel Qurentis Care of Collabris als Qarebase werken hebben het voordeel dat beide systemen met elkaar verbonden zijn.

Website