Cursussen

Voor het werken met de software en het vergroten van uw kennis

Starten met Qarebase Cloud

De cursus biedt een algemene introductie op de meeste modules van Qarebase Cloud. Door het ontwikkelen van basisvaardigheden kunt u de mogelijkheden van Qarebase Cloud optimaal benutten.

De cursus duurt 3 uur en uw investering bedraagt € 225,- per persoon (genoemde bedragen exclusief BTW). Inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

Aanmelden

Verdiepingscursus Qarebase Cloud

Heeft u in Qarebase Cloud reeds documenten gewijzigd en links aangebracht? Genereert u al acties in Planning en Todo? Maakt u overzichten? Weet u de werking van de Beheermodule?
Voor wie al bekend is met Qarebase Cloud, maar meer uit de software wil halen, biedt Qarebase Cloud een verdiepingscursus aan. U leert de verschillende modules beter te gebruiken. Het doel van de Verdiepingscursus is om de nieuwe functionaliteiten van de software te beheersen en uitgebreid kennis op te doen van de mogelijkheden van Qarebase Cloud.

De cursus duurt 3 uur en uw investering bedraagt € 225,- (genoemde bedragen exclusief BTW). Inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

Aanmelden

Voor het vergroten van uw kennis

Qarebase adviseurs zijn zelf Lead Auditor en als geen andere op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen het vakgebied. Vanuit deze kennis bieden en ervaring bieden wij verschillende cursussen en workshops aan.

Training ISO 9001

In deze ISO-9001:2015 training gaan we samen met u aan de slag om de normen goed te begrijpen en kunnen toepassen voor uw organisatie. We hebben daarvoor een praktische aanpak en een aantal handige tools ontwikkeld. Wij leren u hiermee te werken zodat u daarna zelfstandig verder kunt.

De cursus duurt 1 dag en uw investering bedraagt € 595,- per persoon (exclusief BTW). Inclusief cursusmateriaal en koffie/thee.

Aanmelden

Informatiebeveiliging in de Zorg

In deze eendaagse cursus helpen we u om een start te maken met het Informatie beveiligingssysysteem (ISMS) in uw organisatie. U krijgt zicht op informatiebeveiliging, risicomanagement en de belangrijkste methodes voor risico-analyse worden besproken. U gaat vooral actief aan de slag om informatiebeveiliging concreet te maken voor uw organisatie. Dit aan de hand van praktische voorbeelden en modellen. Uiteraard is er voldoende ruimte om uw eigen ervaringen en/of voorbeelden in te brengen.

De cursus duurt 1 dag en uw investering bedraagt € 595,- per persoon (exclusief BTW). Inclusief cursusmateriaal, lunch en koffie/thee.

Aanmelden

Werken met prestatie-indicatoren, KPI’s

In deze workshop leert u concreet en praktisch hoe u KPI’s opzet die samenwerking bevorderen, uw klanten beter bedienen en waarbij u ‘knoppen’ krijgt waarmee u écht kunt sturen en uw ambities kunt realiseren.  Na afloopvan de training weet u hoe een succesvol Performance Management Systeem, inclusief werkende KPI’s, op te zetten en in te richten.

De cursus duurt 1 dag en uw investering bedraagt € 595,- per persoon (exclusief BTW). Inclusief cursusmateriaal, lunch en koffie/thee.

Aanmelden