Qarebase op de Zorg & ICT beurs 2019!

Van 12 tot en met 14 maart staat Qarebase op de Zorg & ICT Beurs in de jaarbeurs in Utrecht.

De presentatie van onze nieuwste versie
Tijdens de Zorg & ICT beurs presenteren wij de nieuwste versie van onze webapplicatie Qarebase Cloud. Wij laten u graag zien wat  het digitale kwaliteitssysteem Qarebase Cloud kan, wat de voordelen zijn en welke moderne functionaliteiten de webapplicatie bevat.

Wij staan samen met Qurentis op de beurs. Zij kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden van de declaratiesoftware Collabris en onthullen het elektronisch cliëntendossier CareFriend. Wist u al dat u Carefriend en Qarebase Cloud met elkaar kunt koppelen?

Meld u aan
Meld u aan en ontvang gratis toegangskaarten voor de beurs! Wij zien u graag op 12, 13 of 14 maart 2019.

 


Maak een afspraak

Wilt u er zeker van zijn dat we elkaar op de beurs ontmoeten? Maak dan een afspraak door ons contactformulier in te vullen. Natuurlijk zijn wij ook telefonisch te bereiken via (0)35 – 6233011. Door van tevoren een afspraak te maken weet u zeker dat we elkaar niet mislopen op de beurs.

Zorg & ICT
Zorg & ICT is het jaarlijkse hoogtepunt voor actuele informatie, zichtbare innovatie en inspiratie op het gebied van digitaal gedreven zorg. De vakbeurs biedt naast een groot en volledig aanbod van circa 200 exposanten, ook een gratis toegankelijk seminarprogramma. Dit jaar heeft de Zorg & ICT beurs in Utrecht het thema: ICT zorgt voor mensen.

Praktische informatie
Voor wie? Directie en management, zorgprofessionals en ICT´ers in de zorg.
Wanneer? 12, 13, 14 maart 2019 van 9.30 – 16.30 uur
Waar? Standnummer 10.B020 – Hal 10 – Jaarbeurs Utrecht.
Kosten? Entree is gratis